Home / Tuinhout verven met Moose Färg

Tuinhout verven met Moose Färg

Tuinhout verven? Moose Färg schildert heel gemakkelijk

Geeft tuinhout een mooie matte kleur.

Moose Färg wordt vanouds in Zweden voor hout gebruikt, dat wat krimpt en uitzet zoals tuinhout. Moose Färg is er in dekkende kleuren maar ook in halftransparant (bijvoorbeeld whitewash) en volledig kleurloos transparant. Bladdert niet en voor onderhoud hoeft u niet te schuren of te krabben.

tuinhout verven

tuinhout verven

Moose Färg tuinhoutverf bestellen? Voor alle producten en prijzen, bezoek onze webwinkel.

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Tuinhout verven

tuinhout verven

 

Tuinhout kan gebruikt worden voor overkappingen, schuttingen, veranda’s en hekjes. Dit hout is vaak geimpregneerd en geschaafd en staat bloot aan weer en wind. Daardoor zullen er kleine scheurtjes optreden. Moose Färg is voor die situatie gemaakt. Als u tuinhout wilt verven is Moose Färg de ideale keus.

Nieuw tuinhout verven

Eventueel laat u het tuinhout even “uitzweten” en tot rust komen. Dat kan soms enige weken tot een paar maanden duren. Daarna kunt u uw tuinhout direct met Moose Färg verven. De eerste keer iets verdunnen met water; daarna brengt u een tweede laag aan en bent u voor vele jaren klaar.

Onderhoud is erg simpel: schoonmaken met een sopje van lijnoliezeep en het tuinhout 1x oververven. Een heel gemakkelijke verf. Natuurlijk oplosmiddelvrij en totaal mat.

Gebruikt tuinhout verven

Hier dient u ervoor te zorgen dat de ondergrond schoon is en niet kan bladderen. Moose Färg kan direct op de onderlaag worden aangebracht. Meer lezen over schilderen met Moose Färg schuttingverf? Lees onze schildertips

tuinhout verven

Tuinhout verven