Home / Bezorginformatie

Bezorginformatie

Moose Färg verzendt zendingen in Nederland, België en Luxemburg met DPD uitgezonderd verzendingen onder 200 gram, deze gaan met de post. Voor zendingen met speciale wensen werken wij met TNT Express.

Verzending

Je bestelling wordt uiterlijk de dag na ontvangst verzonden. LET OP: dit geldt alleen als wij je betaling ook voor die tijd ontvangen hebben via credit card of Bancontact. Een overmaking per bank kan soms ruim een dag kosten. Zijn er speciale extra wensen zoals een klantkleur dan kan dit een dag of soms twee dagen extra kosten.

DPD levert doorgaans de dag na verzending. In de praktijk betekent dit dus voor jou dat je bestelling doorgaans binnen drie werkdagen bij je thuis is maar vaak eerder.
Track & Trace en aflevertijdstip

De status van de zending kun je checken via de Track&Trace service van DPD. Na gereedmaken van je bestelling ontvang je een verzendbevestiging met een link naar deze service.

DPD informeert je ook vooraf per sms of e-mail over de dag van levering van je pakket. Op www.dpd.nl kun je op de consumentenpagina altijd alle informatie vinden over je pakket.

Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan je pakket laten leveren op een andere dag, een ander adres of een Pickup parcelshop naar jouw keuze.

Op de ochtend van levering ontvang je per email (of sms als een nederlands mobiel nummer is opgegeven) een tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Wil je zelf jouw tijdvak vinden dan kun je dat via www.dpdpredict.nl nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.

Op de bezorgdag kun je tot een half uur voor levering via de Predict e-mail van DPD je adres en datum aanpassen.

Neerzettoestemming

Via de Predict e-mail van DPD kun je een neerzettoestemming geven voor een veilige plaats. LET OP: als u neerzet toestemming geeft en er blijkt schade dan kan deze NIET meer verhaald worden!!

Niet thuis

Wanneer de chauffeur de ontvanger niet thuis treft en ook geen mogelijkheid heeft om het pakket bij de buren af te geven, vindt ontvanger een mededeling in de brievenbus.

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen.

Je krijgt van DPD ook een e-mailbericht wanneer het pakket bezorgd is bij de Pickup parcelshop.

Pickup parcelshop

Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop met de Pickup finder.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen want DPD geeft jouw pakket niet zomaar aan iedereen mee. Je kunt het pakket binnen 7 dagen ophalen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Al onze producten zijn op voorraad behalve Moose S. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn om welke reden dan ook, ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terug betaling van het reeds betaalde.

Moose Färg is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de aflevering niet op het door jou opgegeven adres heeft plaatsgevonden of als neerzet toestemming is gegeven.

Let erop dat in het bijzonder in drukke periodes (bijv. uitverkoop of de feestdagen) de levering van de bestelling iets langer kan duren of als er iets fout gaat bij DPD.