White wash verf (Dimma) ook als grey wash

Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: halftransparant en geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas over het hout maar u blijft de houten ondergrond er doorheen zien. Voor betimmeringen, vloeren, meubels. Kleurwash kan ook want als u geen white wash wilt maar een grey wash of een andere kleur dan kunt u zelf uw kleur kiezen met Dimma halftransparante wash.

Whitewash met Moose Vit Dimma geeft een witte waas

Zoek u een mooie white wash verf, neem dan Moose Vit Dimma voor binnen en buiten. Beschermt tegen UV doordat het pigment de stralen tegenhoudt. Daarom is het een effecieve manier om kleur te geven zonder het hout karakter te verliezen. Dimma voorkomt (vertraagt)  vergeling en vergrijzing. Bijzonder gemakkelijk en de kleur bepaalt u zelf door het aantal behandelingen met Dimma white wash verf. Ook als grey wash of in een andere kleur.

 

White wash verf bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma white wash verf

 

white wash verf

Dimma white wash verf

White wash verf voor alle houtsoorten, buiten en binnen.

Voor een goed resultaat buiten is een behandeling vaak afdoende. Wilt u het iets witter, dan kunt u evt. een extra laag geven.  Aanbrengen is bijzonder gemakkelijk omdat Dimma waterverdunbaar is. Onderhoud afhankelijk van de zon. Buiten eens in de drie jaar ongeveer, maar als het hout niet in de zon staat kan het zeker 5 jaar mee. Binnen zult u vele tientallen jaren kunnen genieten van de bijzondere look van Dimma white wash verf.

white wash

Grey wash of black wash of een andere kleur wash?

U kunt ook alle andere kleuren half transparant bestellen, als u bv. een “wash” in zwart, geel, of blauw of grijs. Laat uw fantasie gaan en wij maken het graag mogelijk met Dimma.

Bestel hier uw eigen klantkleur wash: Dimma klantkleur

White wash is ook ideaal voor meubels en steigerhout

Ideaal voor red cedar, oregon pine, douglas

Blootgesteld aan weer en wind verweert Western red cedar vrij snel het krijgt een zilvergrijsachtige kleur en wordt vervolgens zwartig. Veel mensen vinden dit niet mooi. Met Dimma beachlook white wash verf geeft een (witte) waas over het hout. Hierdoor wordt de vergrijzing sterk geremd en blijft het hout langer mooi. Ook verkrijgbaar als grey wash

Binnenkant van uw tuinhuisje

Als u een tuinhuisje heeft is de binnenkant vaak de sluitpost. Als het eenmaal staat en gebruikt wordt komt het er niet meer van. Maar met Dimma frist u heel gemakkelijk de binnenkant op en geeft u tegelijk nog wat extra bescherming.

 

Whitewash verf of grey wash bestellen? Voor prijzen klik op: Dimma grey wash en white wash