Home / Topp vloerlak

Vloer verf Topp gemakkelijk en mat

Er is natuurlijk ook geen land ter wereld waar men beter weet hoe je moet wonen dan in Zweden. Men heeft er lange donkere winters en is daarom ingesteld op goed, stijlvol en praktisch wonen. Een mooie praktische vloer met een goede vloer verf of parketlak hoort bij  stijlvol design, met als kenmerk vrijheid en gezelligheid.

Vloer verf voor alle ondergronden

Kleurloze Topp geeft een harde toplaag maar blijft bijna geheel mat. Voor alle soorten houten vloeren en voor hout dat is geschilderd met Moose Färg. Vanzelfsprekend oplosmiddelvrij en waterverdunbaar; ruikt lekker en is gemakkelijk in gebruik. Een modern Zweeds product. Topp vloer verf is zeer mat (glansgraad = ca. 4 – 5).

 

Om Moose matte kleurloze vloerlak te bestellen klik op: Topp

 

Vloer verf

Gebruik van Topp matte kleurloze vloer verf

Topp vloer verf kunt u zeer eenvoudig aanbrengen met roller of kwast op onbewerkt hout maar ook op hout dat al met Moos Färg is geschilderd. Topp vloer verf heeft een goede duurzaamheid en een goede weerstand tegen mechanische slijtage en veelgebruikte huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen.

Het oppervlak moet zorgvuldig worden geschuurd en vrij zijn van stof, vuil en andere vreemde materialen. De temperatuur van de vloer is bij +20 ° C ideaal. Aanbevolen toepassing: 1-3 lagen, verbruik 10 m2 per behandeling.

Ook bij de tweede behandeling de vloer weer heel licht opschuren met korrel 120 -180, stof verwijderen en daarna weer behandelen.

Controleer altijd de hechting op een klein teststuk. Doe dit altijd bij gebruik op voorgelakt parket (niet geschuurd). Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van het oppervlak tijdens de eerste vier weken.

Onderhoud met Polarsken lijnoliezeep

Topp kleurloze vloer verf kan lichtere meubels na 24 uur dragen. Voor zwaardere voorwerpen maar ook tapijten moet Topp vloer verf nog vier dagen uitharden. Schoonmaken kunt u door licht vochtig te dweilen met Polarsken. Overigens is Topp een bijzonder sterk product dat goed tegen een stootje kan. De slijtgevoeligheid is bijzonder goed zodat u na gebruik voor vele vele jaren een mooie praktische vloer heeft.

Om Moose matte kleurloze vloerlak te bestellen klik op: Topp