Schuur in Bohus Bla: kleurverschil van de planken is helemaal verdwenen

02-06-2020

Deze lelijke schuur was een doorn in m’n oog maar met de Moose Färg verf is het toch nog best een leuke schuur geworden. Wat een geweldige verf is dit. Het is geverfd met Zweeds blauw en alleen twee keer gedaan en zelfs het kleurverschil in de planken is niks meer van te zien. Maar 5 liter gebruikt voor de hele schuur. Zelfde verf ook besteld voor de donkerbruine pergola in een lichtgrijze kleur, deze is ook heel mooi geworden.

Alexandra Beckers, Dilsen-Stokkem (België)

Voor en na foto’s:

Zweeds blauw in Dilsen-Stokkem voor en na foto's

Moose Fårg instant happiness

01-08-2019

Ik heb alleen maar spijt dat ik deze unieke verf niet eerder ontdekt heb … prachtige kleuren en een heel gemakkelijk natuurlijk verwerkbaar product,
Helemaal niet duur , want het strijkt heel mooi open en is , beetje afhankelijk van het hout , toch zuinig in gebruik .
Wij hebben ons 27 jaar oude tuinhuis nog een laatste opfrissing gegeven en 40 m2 kreeg twee lagen , sommige delen zelfs 3 , en we kwamen ruimschoots toe met 8 l moose F.
Er was zoals vermeld wel een hele goede voorbereiding nodig , maar dat is al bijna het hele werk want op 5 u tijd was de eerste laag gezet.
Trouwens eens Moose F gebruikt ,hoeft het hout nooit meer te worden afgeschuurd , alleen afgewassen met een sopje van jullie lijnoliezeep . We zijn er helemaal weg van en zijn ook van plan om dit prachtig product binnenshuis te gebruiken .

Martine Otté

(meer…)

Zeer blij met de kleur combinatie

01-10-2018

Beste Jan,

Bij deze een blik in mijn nieuw huisje!
Ik heb het huis met Amal Gron 2 keer geverfd en de kozijnen Vit 4 keer! In het voorjaar ga ik het huis een derde laag geven en deze bestelling heb ik zojuist geplaatst.
Ik ben zeer blij met de kleur combinatie en iets minder dat het 3x moet maar goed het resultaat mag er zijn!
Vriendelijke groet,
Deniz Keklik Amsterdam