Dekkende beits van Moose Färg is zeer duurzaam.

Moose Färg dekkende beits trekt in het hout.

Daarom vormt ze geen afsluitende film over het hout en blijft totaal mat. Ook kan er geen vocht onder kruipen zodat het niet afbladdert. Het onderhoud is erg eenvoudig, gewoon schoonmaken en weer behandelen met Moose Färg.
Kan direkt op het hout worden aangebracht, een grondverf is niet nodig. Meestal zijn twee behandelingen voldoende voor een duurzaam resultaat, Moose Färg is bij wijze van spreken zijn eigen grondverf. Kan ook worden aangebracht op geïmpregneerd hout en hout dat reeds gebeitst is. Let wel op een goede voorbehandeling: lees de Schildertips.

Moose Färg dekkende beits bestellen? Voor producten & prijzen klik hier: dekkende beits bestellen.

Dekkende beits tuinhuis

Kiruna Grå en Bohus Blå dekkende beits van Moose Färg

Lees meer over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Moose Färg dekkende beits heeft een open structuur en vormt geen afdekkende film.

Daarom ademt Moose Färg met het hout mee. Aanbrengen is simpel vanwege het matte karakter, u ziet geen penseelstreken. Moose Färg bladdert niet dus overschilderen en bijwerken kan altijd. Bevalt in Zweden al eeuwen als praktische, fraaie en betaalbare oplossing.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, maak uw eigen kleurcombinaties.

Ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en toch bijzonder duurzaam. Fijne dekkende beits voor blokhut, tuinhuis, schuur, schutting, garage of een houten huis.

Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor alle houtsoorten, reeds gebeitst of geverfd, glad geschaafd en geimpregneerd, thermisch behandeld hout en red cedar.  Met name de laatste houtsoorten zijn bijzonder kieskeuring bij afwerking: Moose Färg is hiervoor speciaal ontwikkeld.

dekkende beits

Dekkende beits loodzwart

Moose Färg dekkende beits is gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Het verwerkt eenvoudig want penseelstreken blijven niet zichtbaar door het matte effect. Bijwerken in het Belgische klimaat om de ca. 4 a 5 jaar, het onderhoud is erg gemakkelijk want schuren hoeft niet. U hoeft het hout alleen schoon te maken met een sopje van bijvoorbeeld Polarsken lijnoliezeep en water. Licht inspuiten en daarna met de tuinslang afspoelen. Daarna kunt u het oppervlak weer opnieuw behandelen met 1 laag dekkende beits van Moose Färg.

Vraag een gratis kleurenkaart met dekkende beits kleuren aan.

Dekkende beits

Moose Färg dekkende beits bladdert niet.

 

De originele Moose Färg dekkende beits kleuren

  • Falu RödZweeds rood
  • Vasa SvartDiepzwart
  • Blytungsgrå
  • Skiffer GråLeisteengrijs
  • Kiruna GråParelgrijs
  • SommerblåHelderblauw
  • Bohus BlåZweeds Blauw
  • Ljus BlåLichtblauw
  • Victoria GrönDonkergroen
  • Dalarna GrönZweeds groen
Alle kleuren bekijken »