Home / Buitenverf van Moose Färg in matte kleuren

Buitenverf van Moose Färg in matte kleuren

Moose Färg buitenverf is een bijzonder gemakkelijke watergedragen verf

met een droogtijd van minder dan 2 uur bij 20 graden (stofdroog, overschilderen na 4 uur). Door het maat karakter verdwijnen kwaststreken na drogen dus ook voor niet professionele schilders geeft Moose buitbenverf voor buiten een goed resultaat. Natuurlijk vrijwel oplosmiddelvrij en daardoor plezierig van geur. is Moose Färg buitenverf voor buiten is gemakkelijk van handen en kwasten te verwijderen. Deze buitenverf kan direct op het hout worden aangebracht want het is zijn eigen grondverf. Het is dus een gemakkelijke keus als u buiten moet verven.

Echter ook op geimpregneerd hout en hout, dat reeds gebeitst of geverfd is met grondverf kan Moose Färg worden toegepast. Let daarbij wel op de voorbewerking, lees onze schildertips

Moose Färg buitenverf bestellen? Voor prijzen klik hier: bestellen

buitenverf

Buitenverf Moose Färg loodgrijs

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg buitenverf gebruikten…. Klantervaringen

Moose Färg buitenverf F type heeft een goede hechting op glad en reeds geschilderd hout.

Dit type is zeer geschikt voor betimmeringen, schuttingen, tuinhuizen en schuren. Grote vlakken dus, die het beste kunnen ademen. Hier is het van belang, dat de bescherming zo licht mogelijk is. Schoonmaken is goed mogelijk met een sopje en een zachte niet pluizende doek. Boenen is echter niet de bedoeling, Moose F is niet bijzonder slijtvast.

Neem voor kozijnen type RDM (Raam, deur en meubel verf).

Dit verf type bevat een veel hoger vaste stof gehalte en meer olie. Daardoor is het robustern (maar minder ademend). Als u soms met de handen aan de verf moet komen of een raam schoonmaken geeft dit type op een harde ondergrond de beste resultaten.

Moose Färg: buitenverf zoals in Zweden dee al eeuwen gebruiken. Maakt buiten verven simpel. Bladdert niet en is bestand tegen de grimmige weersinvloeden, die in Zweden normaal zijn. In Nederland tot 4 – 5 jaar onderhoudsvrij. Gemakkelijke buitenverf in onderhoud, kan na afspoelen direct worden overgeschilderd. Zoals een klant eens opmerkte: “het is eigenlijk zelfschurende verf”

Lees meer over deze unieke buitenverf

 

Buitenverf in matte kleuren