Home / Beitsen met beits uit Zweden: duurzaam en gemakkelijk

Beitsen met beits uit Zweden: duurzaam en gemakkelijk

Beitsen? Moose Färg beits uit Zweden geeft een mooie matte kleur en biedt tevens een duurzame bescherming.

Vochtregulatie is extra belangrijk voor als u hout wilt beitsen. Daarom is Moose Fãrg is totaal mat,  praktisch, duurzaam en gemakkelijk.

Moose Färg is vochtregulerend en bladdert niet en daarom bijzonder geschikt en praktisch voor open oppervlakken zoals hout (ruw, geschaafd, geïmpregneerd of reeds gebeitst). Moose Färg is ontwikkeld in Zweden op basis van een eeuwenoude formule.

Hout beitsen? klik hier: bestellen

Beits uit Zweden

Beits uit Zweden

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten: Klantervaringen

Beitsen: tips

Moose Färg op lijnolie en alkyd basis is waterverdunbaar en trekt in de ondergrond maar is ook toepasbaar op reeds geschilderd hout mits goed gereinigd. Let er wel op dat de oorspronkelijke onderliggende beits of verf niet bladdert! Daarom is het bijzonder makkelijk en onderhoudsvriendelijk voor uw hout: schuren tussen de lagen hoeft niet, alleen goed afspuiten en weer oververven is genoeg want Moose Färg is bij wijze van spreken zijn eigen grond. Moose Färg is bijzonder duurzaam gaan in het Belgische klimaat doorgaans ca. 5 jaar mee.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen, klik hier: test kleuren

beitsen

Beitsen met beits uit Zweden

 

Bij het beitsen vormt Moose Färg geen film over het hout maar trekt er in. Ook zijn bij het schilderen geen kwaststreken te zien. Moose Färg geeft heel makkelijk een goed resultaat geeft ook bij onderhoud. Alleen afwassen is bij onderhoud genoeg, u kunt daarna direct weer overschilderen.

Beitsen met beits uit Zweden: denk ook aan white wash beits Dimma

Moose Dimma white wash is ook verkrijgbaar in andere kleuren, bijvoorbeeld als grijs of zwart voor een grey wash of black wash. Lees verder bij: Dimma whitewash beits.

whitewash beits

Whitewash beits Dimma

 

Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: halftransparant en geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas (whitewash) over het hout maar u blijft de houten ondergrond er doorheen zien. Voor betimmeringen, meubels, steigerhoutl Bovenstaande kinderkamer is behandeld met Dimma whitewash beits. Dimma Vit geeft een mat white wash effect. Deze wash is ook verkrijgbaar in andere kleuren.