Home / Beits kleuren van Moose Färg matte buitenbeits

Beits kleuren van Moose Färg matte buitenbeits

Buitenbeits kleuren van Moose Färg zijn totaal mat

Moose Färg buitenbeits kan direkt op kaal hout worden aangebracht, het is zijn eigen grondverf. De dekkende Moose Färg buitenbeits geeft een gekleurde laag en de nerfstructuur blijft zichtbaar waardoor de beits kleuren mooi uitkomen.

Moose Färg matte beits wordt meestal in twee lagen aangebracht voor een volledig dekkend resultaat. Moose Färg buitenbeits kan echter ook worden toegepast op geïmpregneerd hout en op hout, dat reeds gebeitst is of behandeld met grondverf. Zorg daarbij wel voor een goede voorbehandeling.

Dimma is halftransparante buitenbeits  is ook verkrijgbaar in alle Moose Färg beits kleuren. Voor een “arme” look (ook wel wash genoemd) volstaat vaak 1 laag.  Er is ook een kleurloze transparante beits Storuman Skydd, waarbij de nerf uiteraard ook zichtbaar blijft.

Moose Färg buitenbeits in alle beits kleuren bestellen? Voor onze producten en prijzen klik op: Moose F

buitenbeits kleuren

buitenbeits kleuren

De kleuren beits van bovenstaande foto werden speciaal voor het kunstenaars echtpaar Stroetinga gemaakt. Klant kleur beits is bij Moose Färg altijd mogelijk.

Buitenbeits kleuren van Moose Färg matte beits geven een diffuse lichtuitstraling

Het grootste verschil tussen gewone buitenverf en Moose Färg buitenbeits is dat de beits direct toepasbaar is op hout en geen grondlaag nodig heeft. Ook vormt Moose Färg buitenbeits  geen film over het hout, zodat het niet bladdert. Dekkende Moose Färg buitenbeitsen zijn waterverdunbaar en bevatten lijnolie en alkyd. De beits kleuren geven een diffuse licht uitstraling

Moose Färg buitenbeits wordt toegepast op buitendeuren, kozijnen, gevelbetimmeringen, schuttingen, tuinhuisjes etc. Het beschermt tegen uv-straling en weersinvloeden en biedt door de lijnolie een conservering van het hout. Ideaal voor een schutting of een hardhouten betimmering of voor een tuinhuis, schuur of tuinmeubelen.

Lees meer over de ervaringen van klanten, die Moose Färg buitenbeits gebruikten… Klantervaringen

beits kleuren

Beits kleuren Kiruna Grå parelgrijs tuinhuisje

Ook transparante en half transparante matte beits kleuren

Storuman Skydd buitenbeits is transparant en kleurloos maar kan getint worden. Door te mengen met kleur zijn vele schakeringen mogelijk. Het uiteindelijke resultaat is natuurlijk sterk afhankelijk van de houtkleur zelf, die vanwege het transparante karakter van de beits altijd bepalend is. Bij getinte matte beits bepaalt het aantal lagen natuurlijk ook het uiteindelijke kleur. Voor dekkende beits is dat minder zo. Moose Färg is er ook in Vaska een halftransparante “wash”, dus zeer geschikt om te whitewashen.

Kleurloze transparante buitenbeits bestellen? Voor prijzen klik op: Storuman Skydd

buitenbeits

Buitenbeits

Totaal mat in de originele beits kleuren:

Moose Färg buitenbeits is verkrijgbaar in mooie basis beits kleuren die van buitenkwaliteit zijn. Maar natuurlijk kunt u deze ook binnen toepassen: Moose Färg is zeer verdraaglijk voor de mens want waterverdunbaar en praktisch oplosmiddelvrij.

Als u een bijzondere kleur wilt, dan kunt u deze meestal maken met elk waterverdunbaar pigment of door de basiskleuren onderling te mengen. Op aanvraag en met een meerprijs kunnen wij ook andere beitskleuren leveren. Dekkende beits kleuren van Moose Färg zijn altijd geheel mat.

Wilt u Moose Färg beits kleuren combinaties proberen, maak uw eigen kleurcombinaties

De originele Moose Färg beits kleuren

  • Falu RödZweeds roodMoose Färg Falu Röd (Zweeds rood)
  • Vasa SvartDiepzwartMoose Färg Vasa Svart (Diepzwart)
  • BlytungsgråBlytungsgrå (Loodgrijs)
  • Skiffer GråLeisteengrijsMoose Färg Skiffer Grå (Leisteengrijs)
  • Kiruna GråParelgrijsMoose Färg Kiruna Grå (Parelgrijs)
  • SommerblåHelderblauwMoose Färg Sommerblå (Helderblauw)
  • Bohus BlåZweeds BlauwMoose Färg Bohus Blå (Zweeds Blauw)
  • Ljus BlåLichtblauwMoose Färg Ljus Blå (Lichtblauw)
  • Victoria GrönDonkergroenMoose Färg Victoria Grön (Donkergroen)
  • Dalarna GrönZweeds groenMoose Färg Dalarna Grön (Zweeds groen)
Alle kleuren bekijken »

Natuurlijk hangt op uw computer de kleur sterk af van de monitor instelling, houdt daar rekening mee. Bekijk vooral ook de foto’s, die geven een indruk ook bij verschillende licht inval. U kunt ook gebruik maken van onze matte beits kleurenkaart waar de meeste kleuren handgeschilderd op staan. Vraag uw eigen gratis kleurkaart aan met buitenbeits kleuren!