Home / Parketlak Topp

Parketlak Topp

Moose Färg Topp matte parketlak voor vloeren, trappen en tafelbladen geeft een goed wasbare en slijtvaste laag. Dit is essentieel voor parketlak. Tenslotte loopt u er de hele dag op en op een tafelblad staan natte dingen zoald theekopjes. Ook liggen op een kastje soms de autosleutels.

Wilt u de Moose Färg kleuren gebruiken dan kunt u eerst met Moose F of Dimma Wash de gewenste kleur bepalen en met Topp aflakken. Topp is bijna volledig mat (Glansgraad = c.a. 10)

Moose Topp parketlak bestellen? Bezoek onze website en bestel online: Topp parketlak

Vloeren en trappen worden slijtvast met Moose Färg Topp parketlak

Als u ongehandeld hout wilt lakken en de houtkleur goed uit laten komen, dan is Moose Topp parketlak bijzonder geschikt voor alle houtsoorten. Wilt u persoonlijk advies bel 0224 217071 of 06 55 333 165.

Net als bij de andere types is aanbrengen simpel vanwege het halfmatte karakter, u ziet geen penseelstreken. Voor een meubelstuk zoals een tafelblad is 1 behandeling vaak voldoende, voor een trap of vloer geeft twee keer verven voldoende.

Moose Topp eco parketlak voor alle hout

Topp heeft een totale eco receptuur zodat u gewoon in uw huis kunt wonen als u uw vloer of trap verft.
Ruikt plezierig, is waterverdunbaar en smeert heel gemakkelijk uit. Vlekken zijn zo van je handen en uit de kleren met water en een beetje zeep. Oplosmiddelvrij.

Moose Topp parketlak is halfmat en past prima bij alle andere Moose Färg types zoals Moose F en Dimma wash.