Home / Moose Färg eerlijke Zweedse houtbescherming

Moose Färg eerlijke Zweedse houtbescherming

Moose Färg houtbescherming is als geen ander in staat om hout echt te laten leven.

Beschermende producten die het hout laten ademen en ook verzorgen. Moose Färg vormt geen film over het hout maar zuigt er in. Daardoor blijft het oppervlak vochtregulerend. Het voordeel hiervan is dat Moose Färg niet bladdert (mits goed aangebracht, lees de schildertips).

Zweedse houtbescherming bestellen? klik op: Moose F Moose Färg is doorgaans binnen drie werkdagen bij u thuis.

H0ut kan heel lang meegaan indien de juiste behandeling gekozen wordt.

Transparant of een dekkende kleur is mogelijk. Velen schilderen in eigen beheer. Dat is met Moose Färg Zweedse houtbescherming goed te doen. Het is gemakkelijk aan te brengen en is prettig in de verwerking (om een klant te citeren: “je wordt er nu eens niet stoned van”)

Tijdens de bouw van een houten huis moet het hout aan de later onbereikbare zijden worden behandeld. Als de woning gereed is moet de buitenzijde geschilderd worden met minimaal twee lagen Moose Färg Zweedse houtbescherming waterdragende, milieuvriendelijke verf. Houtbescherming zonder giftige stoffen heeft natuurlijk de voorkeur. Moose Färg houtbescherming is een milieuvriendelijke oplossing zonder oplosmiddelen en natuurlijk loodvrij.

houtbescherming

Houtbescherming Vasa Svart

 

De binnenzijde van een houten huis wordt doorgaans ook behandeld met Moose Färg.Ook de kleur bepaalt u natuurlijk zelf, waarbij onze adviseurs u graag een kleuradvies geven. Moose Färg Zweedse houtbescherming is standaard verkrijgbaar in de traditionele Zweedse kleuren.

Moose F houtbescherming

in de originele Zweedse matte kleuren