Zweeds wonen begint bij Moose Färg matte verf in originele kleuren

Zweeds wonen begint met de goede matte kleuren. Moose Färg Zweedse verf is ideaal voor een Zweedse woning, de echte kleuren, vrijheid uit een potje. Het startpunt voor uw Zweedse (of Finse, Noorse, Deense woning) als u Zweeds wilt wonen.

Zweedse verf bestellen? Dat kan in onze webshop. Moose Färg is doorgaans binnen drie werkdagen bij u thuis.

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten: Klantervaringen

Moose Färg is het beste begin als u op zijn Zweeds wilt wonen.

U vindt hier naast de exclusieve Zweedse verf ook kwasten en lijnoliezeep. En voor de liefhebbers zelfs poolframbozenplantjes die nergens anders te krijgen zijn.

Maar er is nog veel meer, reistips, achtergronden bij de kleuren, Scandinavische foto’s, interieurfoto’s om inspiratie op te doen en tips en adviezen over het juiste gebruik. Moose Färg is de juiste start voor het inrichten als u Zweeds wilt wonen.

Zweeds wonen doet u met Moose Färg is een ideale matte verf.

Voor muren binnen en buiten, voor hout, stuc, behang, leem, beton (en alle ondergronden die licht zuigen). De ondergrond wordt niet opgevuld zoals bij bv. latex maar de structuur van de ondergrond blijft behouden. Betimmeringen kunt u dekkend doen maar ook met Dimma. Dat is Zweeds voor mist, nevel en geeft een waas over uw hout. Bijvoorbeeld als whitewash maar u kunt ook een greywash kiezen of zelf uw kleur Dimma bepalen.

Houten vloeren kunt u ook behandelen met Moose Färg

Houten vloeren horen bij Zweeds Wonen. U kunt daarbij kiezen tussen “zepen” met Linsåpa lijnoliezeep. Dit is een natuurlijke maar tijdrovende methode. Gemakkelijker is het de vloer af te lakken met de totaal matte transparante TOPP vloerlak. Dit geeft een kleurloze zeer slijtvaste laag waarbij uw hout schitterend uitkomt.

Wilt u persoonlijk deskundig advies?Jan Smit Moose Farg
Stuur een e-mail

Bekijk onze instructievideo
U kunt ook een gratis kleurenkaart aanvragen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.