Woonboot verven

Moose Färg is duurzaam gemakkelijk en kosteneffectief.

Wilt u uw woonboot verven? De opbouw van woonboten en woonarken vereist een goede bescherming Vochtregulatie is extra belangrijk op en in het water. Daarom is Moose Färg houtverf zo praktisch. De verf is extreem damp-open en bladdert niet en is daarom bijzonder geschikt en praktisch als u uw woonboot wilt verven.

Lees over de ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten: Klantervaringen

Direct verf bestellen? Klik hier: Moose Färg houtverf

 

U hoeft uw woonboot niet meer te schuren

Deze houtverf op lijnolie en alkyd basis is waterverdunbaar en trekt in de ondergrond maar is ook toepasbaar op reeds geschilderd hout mits goed gereinigd. Let er wel op dat de oorspronkelijke verf niet bladdert! Daarom is het bijzonder makkelijke en onderhoudsvriendelijke om u woonboot te verven: schuren tussen de lagen hoeft niet, alleen goed afspuiten en weer oververven is genoeg. Het is bij wijze van spreken zijn eigen grondverf. Deze ademende verf gaat in Zweden wel 10 tot 20 jaar mee, in het Nederlandse klimaat op het water ca. 5 jaar.

Wilt u Moose Färg kleurcombinaties proberen? Maak uw eigen kleurcombinaties…

Geen kwaststreken en goed resultaat

Het vormt geen film over het hout maar trekt er in. Ook zijn bij het schilderen geen kwaststreken te zien, het is verf die heel makkelijk een goed resultaat geeft ook bij onderhoud van uw woonboot. Alleen afwassen is bij onderhoud genoeg, u kunt daarna direct weer overschilderen. Een kosteneffectieve oplossing, die werk bespaard en uw hout laat leven. Een ideale manier om uw woonboot te verven.

Anti schimmelmiddel tegen het weer

Voor het woonboot verven is het van belang na te gaan of er bijvoorbeeld aan de noord zijde kans bestaat op schimmel vorming. Is dit het geval, dan kunt u voorbehandelen met Grund, een antischimmelmiddel.
Lees meer…

Verf bestellen om uw woonboot te verven?

Wilt u direct verf voor uw woonboot / woonark bestellen, bezoek onze webshop.