Polarsken biologische verfreiniger voor verfwerk en vloeren

Voor een goed resultaat is het belangrijk uw verfwerk goed te reinigen. Vet moet verwijderd worden en stof en aankoekend vuil kan zorgen voor veel teleurstelling als uw verfklus af lijkt. Zeker na jaren zal blijken dat de verf niet goed heeft gehecht en er slechte plekken opduiken.

Een goede verfreiniger biedt uitkomst. Polarsken biologische verfreiniger zorgt voor een goed resultaat en schaadt mens en milieu niet. Het bestaat uit verzeepte lijnolie en water en verder niets. Parfum of andere synthetische stoffen zijn niet toegevoegd, puur natuur.

Verfreiniger lijnoliezeep uit Zweden

Biologische verfreiniger bestellen? klik op: Polarsken

Moose Färg Polarsken verfreiniger is doorgaans binnen drie werkdagen bij u thuis.

 

Polarsken biologische verfreiniger is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw tuinhuisje te reinigen voor u weer gaat schilderen. Door een klein beetje lijnolie extra verzorgt het het hout en vormt een ideale ondergrond voor Moose S en Moose F matte verf.

Lijnoliezeep heeft een lange historie en wordt weer meer en meer toegepast inplaats van synthetische middelen. In Zweden bijvoorbeeld is deze zeep eigenlijk nooit weggeweest.

Lijnoliezeep Polarsken is zeer geschikt voor houten en stenen vloeren.

Het reinigt en verzorgt in een moeite door. Er blijft een klein beetje lijnolie achter in de poriën van het vloermateriaal. Natuurlijk, eenvoudig en effectief.

Polarsken is verkrijgbaar in blikken van 1 liter.

Polarsken bestellen? Voor alle prijzen klik op: Polarsken