Home / Moose RDM high solid houtverf

Moose RDM high solid houtverf

Houtverf voor buitenschrijnwerk: kozijnen, deuren, betimmeringen en ook meubels

Met extra hoog vaste stof gehalte voor extra dekkracht speciaal op harde gladde oppervlakken zoals buitenschrijnwerk. Geeft een fraai mat effect. Zeer geschikt voor harde veeleisende ondergronden, die aan wrijving worden blootgesteld zoals raamkozijnen, deuren en deurkassement, harde reeds geverfde betimmeringen en meubels. Natuurlijk ook waterverdunbaar en plezierig in gebruik. Een totaal matte professionele verf van zeer hoge kwaliteit.

meubelverf
Keukenbankje in Norrland Vit RDM high solid

Zeer geschikt voor betimmeringen, deuren en kozijnen.

Zeer geschikt voor oppervlakken die regelmatig schoon gemaakt moeten worden of waar veel met de handen aan wordt gezeten. Een deur van onbehandeld hout bijvoorbeeld of verandaleuningen. Ook kan RDM worden gekozen in plaats van Moose F voor windveren van tuinhuizen, die veel te lijden hebben in weer en wind. Aan u de keus.

Wilt u een tafel of kastje met RDM meubelverf schilderen, dan kunt u het blad goed aflakken met TOPP matte afwerking. Daardoor kunt u gerust natte glazen of theekopjes laten staan en is het blad goed en vaak schoon te maken zonder de mooie “look” te verliezen. Kijk bij TOPP.

Moose Färg RDM meubelverf bestellen? Voor prijzen klik op: Moose Färg RDM

Moose Färg RDM is bijzonder gemakkelijk in gebruik

Kleur en “look” zijn geheel hetzelfde als de andere typen S en F en daarom is Moose Färg RDM ideaal om met de andere Moose Färg typen te combineren. Een modern topproduct uit een eeuwenoude traditie, een ideale meubelverf. Ook voor deuren en kozijnen natuurlijk, zoals de naam al zegt.

Natuurlijk ook zeer gemakkelijk in gebruik. Verdun met iets water om het gemakkelijker te maken een mooi egaal oppervlak te verven. U merkt zelf wanneer het voor u plezierig werkt. Kwast de eerste laag in en werk vervolgens af met een viltroller. Ook weer goed schoon te maken met water en zeep, RDM is eigenlijk een ingedikte versie van het F type. RDM is daarom weer minder geschikt voor hout dat sterk “werkt” (krimpt en uitzet).

RDM geeft een oppervlak, dat goed tegen aanraken bestand is. Dat komt door het hoge vaste stof gehalte waardoor u ook bijzonder zuinig kunt werken. Veel resultaat uit een klein potje :-).

De keus van professionele gebruikers

Voor professionele toepassingen is RDM hoog vaste stof de keus van vakmensen.