Meubels verven binnen en buiten

Meubels verven binnen en in de tuin gaat prima met Moose Färg.

U kunt het beste  Moose RDM (zeer matte, kalkige uitstraling) gebruiken om meubels te verven gemaakt van hardhout zoals teak.
Moose Färg F type en Dimma Whitewash meubelverf komen het beste tot hun recht op licht zuigende ondergronden zoals steigerhout.

Lees meer over ervaringen van klanten, die Moose Färg gebruikten… Klantervaringen

Om meubels te verven van glad hout (hard beuken, hardhout) en reeds gelakt hout kunt u het beste Moose RDM gebruiken, een ideale meubelverf. Het is natuurlijk het beste om de laklaag er eerst goed af te halen. De verf van de eerste laag moet goed uitharden voor de tweede laag wordt opgebracht want het vocht kan niet in het hout dringen maar moet gewoon verdampen. Ook na de tweede laag goed laten doordrogen, bij vochtig weer en lage temperatuur kan dat soms een week duren.En soms wel twee (maar dan heb je ook wat). Breng de verf zo dun mogelijk op. Een blad van een tafel of kastje kunt u aflakken met TOPP.

Moose RDM 2 liter (dekt ca. 20-30 m2). RDM meubelverf bestellen?

Voor alle prijzen bekijk het product: Moose Färg RDM

Steigerhouten meubels verven: hout waar de verf kan indringen

zoals tuinmeubels van opengewerkt hardhout (goed boenen) en grenen kunt u ook Moose F nemen (iets met water verdunnen voor de eerste laag en whitewashen, tweede laag na een dagje opbrengen, niet te dik). Denk bij meubels verven er wel aan de meubelverf Voor je de meubels gebruikt wel even  een paar dagen laten doordrogen, de verf moet even goed uitharden. Een paar dagen is bijna altijd genoeg.

Let op: op zittingen en tafelbladen blijft water staan. Dat is een krachtproef voor de verf en het kan zijn dat er dan wat af springt. Daarom kan het voorkomen dat u zo nu en dan moet herbehandelen: even goed schoonmaken met de HD spuit en overkwasten.

Tuinmeubel-verf-MooseRDM

Meubelverf Bohus Blå voor tuinmeubelset

Meubels verven? Met Moose Färg meubelverf hoef je niet te schuren tussen de lagen overigens! Opbrengen met en viltrollertje; niet te dik opbrengen, dan krijg je een te kwetsbare laag. Aflakken van een tafelblad kunt u met Topp, ruikt aangenaam en geeft een harde toplaag waar b.v. bekers etc. op kunnen staan. Handig als je meubels wilt verven.

Als je met Moose F of RDM een kastplank of tafel doet bedenk dan dat gebruikssporen onvermijdelijk zijn. Dat is overigens ook best mooi maar wil je dat niet gebruik dan Topp kleurloze afwerking.

Direct bestellen? Klik hier

 

Keukenbank wit MooseRDM

Meubels verven? Meubelverf voor keukenbank wit