Houten vloer verven

Moose Färg is bijzonder gemakkelijk in gebruik om uw houten vloer te verven: mooie totaal matte kleuren en een zeer slijtvast resultaat.

Wilt u uw houten vloer verven met Moose Färg? Voor prijzen klik hier: bestellen

Houten vloer verven: Topp slijtvaste matte afwerking

Wilt u een houten vloer verven of een houten trap, dan heeft u bij Moose Färg een ruime keus. U kunt ervoor kiezen om uw houten vloer direct blank te verven met Topp kleurloze vloerverf. Dit is een bijzonder plezierige afwerking want Topp ruikt plezierig en droogt snel. Met twee behandelingen heeft u een matte kleurloze transparante slijtvaste laag. Topp is vrijwel totaal mat dus u blijft de houtkleur zien. Een bijzonder gebruiksvriendelijke vloerlak om zelf aan te brengen. Een slijtvaste laag waar u vele jaren plezier van zult hebben.

houten vloer verven

Houten vloer verven met TOPP

Houten vloer verven in kleur of in whitewash

Als u uw houten vloer bijvoorbeeld grijs wilt verven of whitewash dan kunt u zelf de kleur bepalen met Moose F dekkende houtverf of met Dimma halftransparante wash. Daarmee geeft u uw houten vloer precies die kleur, die u zelf wilt. Beide zijn heel gemakkelijk in gebruik en kunnen snel worden afgewerkt met Topp. Topp geeft uw houten vloer een zeer slijtvaste laag en zal de kleur van de houtverf bijzonder fraai laten uitkomen.

U kunt nieuw hout verven maar ook oude houten vloeren als ze goed zijn voorgeschuurd en schoongemaakt.

Houten vloer verven whitewash verf

Houten vloer verven

Voor u Topp toepast moet de ondergrond goed doorgedroogd zijn. Ook is het belangrijk te weten, dat TOPP de tannine uit de ondergrond kan “opzuigen”. Dit is bij tannine houdende ondergronden en vers grenen en vuren (de “knoesten”) van belang. U kunt dan na 1 behandeling met TOPP vloerlak nogmaals kleur aan brengen en daarna aflakken

Houten vloer natuurlijk laten vergrijzen en kleurloos verven

U kunt alle kanten uit met Moose Färg: het is ook mogelijk om uw houten vloer of trap eerst natuurlijk te laten vergrijzen met Gråning vergrijzings middel. Vervolgens is het bijzonder gemakkelijk om de natuurlijk vergrijsde houten vloer weer te transparant verven met Topp waardoor u een slijtvast resultaat krijgt.

Onderhoud na het verven met Moose Linsåpa pure lijnoliezeep

Uw hout blijft zoals het bij het leggen was en is goed te schoon te maken. Daarvoor adviseren wij Linsåpa, de milde verzorgende pure lijnoliezeep. Ideaal om uw houten vloer of trap te onderhouden.

Moose Färg producten bestellen? Klik hier